Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Hvězda

Shannon Drake

Domino | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 292
Jazyky: česky
Překladatel: Zuzana Amrani
Edice: 3. svazek ed. Suspense 4x
Vydání: Vyd. 1.
ISBN: 9788073030698
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: út 6. prosince 2022 10:40
Číslo položky: 452519

Jennifer je krásná, úspěšná a obletovaná herečka. Proslavila se v seriálu Valentinské údolí a řady jejích ctitelů jsou zdánlivě nekonečné. Nyní jí však osud přihrál nečekanou, a přitom nejdůležitější roli. Pokud se jí Jennifer zhostí špatně, mohlo by ji to stát kariéru - a možná dokonce život.
Na místě natáčení se totiž objevil šílený zabiják, který vraždí ve stylu Hitchcockových filmů. Jennifer vytuší, že příští obětí se má stát právě ona. Útěchu už nenachází ani v náručí Conara, který je hvězdou stejného seriálu. Její mysl neustále mučí vědomí, že kdesi v Hollywoodu se potlouká blázen, který sleduje každý její krok…
Shannon Drake se v této knize poprvé představuje jako autorka románu ze současnosti - a nezůstává nic dlužná své pověsti fantastické vypravěčky.

Komentáře ke knize
Shannon Drake

Heather Graham Pozzessereová je americká spisovatelka píšící historické romány, jejichž hlavním námětem je láska. Psala také pod svým rodným jménem Heather Graham, v současnosti je známější pod pseudonymem Shannon Drake. Spisovatelka se narodila 15. března 1953 v Miami-Dade County na Floridě . Na střední škole se seznámila s Hersheym Dennisem Pozzesserem, za kterého se po absolutoriu střední školy provdala. Později vystudovala obor divadelní umění na University of South Florida. Nejdříve se pohybovala v divadelním prostředí, později ji tato práce přestala naplňovat, a proto začala být literárně činná, nejdříve psala hororové příběhy a poté romance. V roce 1982 prodala svoji první novelu s názvem When Next We Love. V současnosti žije se svými pěti dětmi a manželem na Floridě.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více