Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Grilování : recepty, techniky, náčiní

Christina Schlesinger, John Willoughby

Ikar | 2011


89 Kč 79 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 336
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1.
ISBN: 9788024915258
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 28. července 2023 13:59
Číslo položky: 600569

Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.

Komentáře ke knize
John Willoughby

Americký autor kuchařských knih, zaměřený na grilování.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více