Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dům v ulici Naděje

Menna van Praag

Synergie | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 262
Jazyky: česky
Překladatel: Martina Šímová
ISBN: 9788073703295
Vystaveno: čt 4. května 2023 13:49
Číslo položky: 544877

Alba, hlavní hrdinka románu, bezcílně bloudí svým rodným městem Cambridgí. Její život je v troskách. Jediné, na co myslí je, jak se to jenom mohlo stát? Najednou se ocitne na konci Hope Street, ulice Naděje, kam nikdy předtím nevkročila. Stojí na zápraží domu a hledí na číslo 11 přibité na stříbrných dveřích a neví, co si počít. Dveře se rozlétnou dokořán a Alba hledí do tváře Peggy, nejstarší a zároveň nejkrásnější ženy, jakou kdy spatřila. Přijme její pozvání dál a u horké čokolády dostane zvláštní nabídku: může zůstat přesně devětadevadesát nocí a během té doby posbírat střípky rozbitého života a složit je znovu dohromady. Alba nemá co ztratit, a tak se rozhodne v domě zůstat.
Brzy zjistí, že dům je kouzelný. Mezi dřívější hosty patřily i Beatrix Potterová a Daphne du Maurier, Agatha Christie a další velké ženy, které poté, co prožily v domě oněch devětadevadesát nocí, zůstávají v podobě mluvících portrétů jako pomocnice a rádkyně pro nově příchozí. Alba se rychle stane součástí tohoto kouzelného světa a vydá se tak na cestu, která uzdraví její rány a možná jí i zachrání život.

Komentáře ke knize
Menna van Praag

Anglická spisovatelka a žurnalistka. Menna van Praag se narodila v Cambridge a vystudovala moderní historii na Oxfordu. Živila se jako servírka a bojovala s nadváhou. Její vlastní matka a učitelka života Vicky ji inspirovala k velké změně. Z třídenního osvícení, které Menna zažila, se zrodil její debut Štěstí, láska, čokoláda, který byl přeložen již do 26 jazyků. V roce 2011 pak vydala její pokračování Happier Than She's Ever Been. V současné době žije v Anglii se svým manželem, který provozuje vegetariánskou kavárnu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více