Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Deset tajemství lásky

Steve Biddulph, Shaaron Biddulph

Portál | 2006


149 Kč 119 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 163
Jazyky: česky
Ilustrátor: John Wright
Překladatel: Hana Antonínová
Vystaveno: pá 12. května 2023 10:58
Číslo položky: 548811

V knize Deset tajemství lásky autoři ukazují, že všechny zdravé páry procházejí okamžiky vzájemného zápolení a že hlavním úkolem naplněného partnerského života je naučit se být si blízko a zároveň si uchovat svou individualitu. Muži a ženy jsou rozdílní, ale netvoří oddělené světy. Sexuální napětí a komunikační problémy jsou vždy příležitostí proniknout na novou úroveň vzájemné blízkosti a otevřenosti. Autoři Steve a Shaaron Biddulphovi napsali svou knihu se smyslem pro humor a otevřeností, jež se líbí mužům i ženám. Dobře rozumějí kouzlu lásky a chápou také, jak je důležité zůstat sami sebou - naučit se nesouhlasit, namítat a smát se.
Kniha provádí čtenáře mnoha tématy partnerského života - od toho, jak se vzájemně muž a žena přitahují, jakou výzvou je pro pár život s dětmi, jak nechávat lásku zrát jako víno, až po porozumění základním krizím, kterými muž a žena na společné cestě zákonitě procházejí.

Komentáře ke knize
Steve Biddulph

Steve Biddulph je australský psycholog, rodinný terapeut a spisovatel, který napsal řadu knih na téma výchovy, a to zejména chlapců. Jeho díla se však také zaměřují na dnešní roli muže v západní společnosti. K jeho tématům tedy patří vztah syna k otci, přerod chlapce v muže, partnerství se ženou i vlastní otcovství, ale také práce nebo hledání smyslu v životě. Ve svých knihách se zasazuje o laskavý rodičovský přístup a zdůrazňuje význam, jaký pro děti mají dospělé vzory. Upozorňuje také na nebezpečí, jaká hrozí dětem, které rodiče předávají do péče institucí dříve než dosáhnou dvou let. Za svou práci, v níž vybízí otce k tomu, aby v životech svých dětí zastávali aktivnější rodičovskou roli, získal v roce 2000 v Austrálii ocenění Otec roku . Je také ekologickým aktivistou, angažuje se i na poli lidských práv.

Shaaron Biddulph

Australská spoluautorka rodičovských a partnerských rádců.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet