Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Démonium

Martin Langfield

Jota | 2007


89 Kč 59 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 460
Jazyky: česky
Překladatel: Jan Kozák
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7217-532-1 (váz.)
Vydáno v: Brno
Poznámka: obálka Jiří Mičkal
Vystaveno: st 30. listopadu 2022 12:07
Číslo položky: 448448

Když Robert Reckliss dostane cosi, co vypadá jako záhadná měděná krabička, netuší, že se jeho život od základu dramaticky změní. Oné noci se jeho známý za záhadných okolností zabije; následujícího dne mu jeho blízký přítel prozradí tajemství, že existuje tajemná zbraň, která může vymazat západní svět z povrchu zemského.
A úkol najít tuto zbraň, toto „Démonium", připadne na Roberta. Zbraň má za sedm dnů explodovat a Robert se musí vydat na cestu plnou zkoušek, aby našel klíče nezbytné k zastavení výbuchu.
V zoufalém zápase s časem pátrá Robert po manhattanských ulicích; společníkem je mu záhadné médium Terri a neustále na něj dohlíží zlověstný Strážný. Vyšší síly mu brání v dokončení úkolu, Minotaurus krouží kolem kořisti...

Komentáře ke knize
Martin Langfield

Narodil se ve východní Anglii. Dvacet let pracoval jako mezinárodní novinář pro velké zpravodajské organizace. Od roku 1987 pracoval většinou v Americe a podával informační hlášení ze El Salvadoru, Nicaragui, Mexica, Peru, Cubi, Madridu, Miami, Londýnu a New Yorku. Na univerzitě byl vynikající ve španělském a francouzském jazyce a literatuře. Pracoval jako anglický učitel v Paříži a studoval původní literaturu v Mexicu. Od roku 1999 žije v New Yorku.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu