Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dcera

Kiera Cass

CooBoo | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 318
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Montorio Doležalová
Edice: 4. svazek ed. Selekce 15x
ISBN: 9788075441379
Vystaveno: po 12. září 2022 12:47
Číslo položky: 398336

Čtyři díly Selekce v jednom boxu.

Pro třicet pět dívek je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Možnost žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona. Ale pro Americu je soutěž noční můrou. Znamená pro ni otočit se zády ke své tajné lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona. Odejít z domova a vstoupit do nelítostné soutěže o korunu se jí nechce. Pak America potká prince Maxona – a uvědomí si, že život, o kterém vždycky snila, si už nedokáže představit. Jak soutěž pokračuje, Americe se musí nejen rozhodnout mezi dvěma muži, ale především řešit problémy, které se týkají celé země a společnosti.
O dvacet let později se Selekce musí zúčastnit i následnice trůnu Eadlyn, která i přes nátlak okolí odhodlaná soutěže využít ke svým cílům. Nebude však nakonec láska silnější než rozum?

Komentáře ke knize
Kiera Cass

Kiera Cassová, nepřechýleně Kiera Cass je americká spisovatelka, která napsala trilogii Selekce. Studovala Univerzitu v Jižní Karolíně a v Radfordu . Nyní žije se svou rodinou v Blackburgu va Virginii. V roce 2009 vydala svou první knihu The Siren, která se nesetkala s úspěchem. O tři roky později vydala Selekci, která se stala velmi oblíbenou. V roce 2013 vydala pokračování – Elitu – a v roce 2014 třetí díl První. CW Television Network koupila práva na televizní vysílání a dva pilotní příběhy byly zfilmovány. Nikdy nebyla natočena celá série. V roce 2015 vydala další díl původní trilogie – Dcera a o rok později další díl The Crown. V roce 2015 také vydala knihu povídek ze Selekce s názvem Happily Ever After , která kromě čtyř povídek a stejného počtu bonusových scén obsahuje i bonusový epilog, Kde jsou teď?, mapu a různé ilustrace. U nás její knihy vydává nakladelství CooBoo.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více