Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 134, [12] obr. příl |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Ladislav Hulínský, Vladimír Doležal |
ISBN: | 80-7322-081-4 (brož.) |
Vydáno v: | České Budějovice |
Vystaveno: | po 4. července 2022 13:11 |
Číslo položky: | 359136 |
Po úvodní kapitole, doporučující přednosti konzumace mořských plodů pro lidské zdraví, základní rozdělení mořských živočichů a zásady jejich nakupování a skladování, následují předpisy na úpravu jednotlivých druhů: měkkýši, mlži (zvláště slávka jedlá), hlavonožci, korýši, krunýřovky, raci a krbi. Recepty jsou doplněny cennými radami a postřehy, vybrané druhy havěti zobrazují barevné fotografie.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem