Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ďáblova kolonie

James Rollins

BB art | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 382
Jazyky: česky
Překladatel: Zdík Dušek
Edice: 7. svazek ed. Sigma Force 31x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7461-171-1
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Bohumil Fencl
Vystaveno: st 8. září 2021 8:03
Číslo položky: 219722

Autor napínavých bestsellerů James Rollins přichází s románem, který se odvažuje odpovědět na znepokojující otázku týkající se samotných kořenů Ameriky: Mohlo založení Spojených států stát na hluboké lži? Šokující pravda je ukrytá v troskách, ztracených v čase a odsouzených k zapomnění, na místě známém jako Ďáblova kolonie.
Hluboko ve Skalistých horách přitáhne mezinárodní pozornost hrůzný nález stovek mumifikovaných těl. Přes pochybnosti o jejich původu se k pravěkým ostatkům přihlásí místní Úřad pro indiánské kulturní dědictví, stejně jako k podivným předmětům objeveným ve stejné jeskyni: zlatým talířům pokrytým nerozluštitelným písmem.
Při výtržnostech na místě nálezu zahyne antropolog, který shoří na popel při ohnivé explozi před zraky televizních štábů. Důkazy směřují k radikální indiánské skupině, jejímž členem je i mladá teenagerka, která unikne se životně důležitým vodítkem k vraždě a zavolá jediné osobě, jež jí může pomoct: svému strýci Painteru Crowovi, řediteli Sigma Force.
Painter zahájí válku mezi nejmocnějšími zpravodajskými agenturami v zemi, aby neteři pomohl, hrozí však ještě daleko větší nebezpečí, neboť události ve Skalistých horách uvedly do pohybu geologickou řetězovou reakci, která ohrožuje celou západní polovinu USA.
Painter Crowe spojí síly s velitelem Grayem Piercem, aby pronikl do tajného spolku, který tahá za nitky amerických dějin od založení prvních třinácti kolonií.
Stačí ale Painter odhalit pravdu – která má moc svrhnout vládu –, než zničí vše, co je mu drahé?

Komentáře ke knize
James Rollins

James Paul Czajkowski je americký spisovatel akčních/dobrodružných thrillerů a bývalý veterinář. Píše pod pseudonymy James Rollins nebo James Clemens. Spolu se svými třemi bratry a třemi sestrami byl vychován na Středozápadě a na kanadském venkově. Na vysoké škole se zaměřil na studium evoluční biologie. V roce 1985 získal doktorát veterinárního lékařství na univerzitě v Missouri a poté si v kalifornském Sacramentu otevřel vlastní veterinární praxi. Zde také v současné době žije se dvěma dalmatiny, zatoulaným německým ovčákem a papouškem jménem Igor. Jako nadšeného amatérského potápěče a jeskyňáře ho často naleznete buď pod zemí nebo pod vodou.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více