Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Cukr a sůl - dva bílé jedy - přirozený přístup k diabetu a hypoglykemii. Díl 1, Teorie

Michio Kushi

Votobia | 1997

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 202
Jazyky: česky
Překladatel: Jiřina Márová
ISBN: 80-7198-202-4
Vydáno v: Olomouc
Vystaveno: so 14. listopadu 2020 14:37
Číslo položky: 128242

Diabetes a hypoglykemie jsou choroby způsobené poruchami metabolismu glukózy a přímo souvisejí s moderním způsobem stravování. Spolu s rakovinou a chorobami kardiovaskulárního systému patří do skupiny degenerativních onemocnění, která doprovázejí současný životní styl. Tato kniha ukazuje možnou cestu k uzdravení - znovunastolení rovnováhy v organismu - makrobiotiku.

Komentáře ke knize
Michio Kushi

Mičio Kuši byl japonský odborník na makrobiotiku, který pomohl její popularizaci v USA na počátku 50. let 20. století. V mládí studoval mezinárodní právo a zajímal se o vytvoření celosvětového parlamentu pro uchování míru ve světě. Po svém setkání se slavným profesorem orientální medicíny a filosofie Jukikazuem Sakurazawou, na Západě známým jako George Ohsawa, zasvětil svůj život propagaci a výuce tradičního taoistického systému rovnováhy principů jin a jang. Na počátku padesátých let se přestěhoval do USA. Přednášel po celé Americe, západní Evropě i na Dálném východě. Je autorem mnoha knih, například Akupunktura – staré a nové způsoby, Přírodní zemědělství, Původ a léčení nemocí, Kniha o makrobiotice – umění žít zdravě, šťastně a svobodně, Strava pro předcházení nádorům, Do-in – cvičení pro tělesný i duchovní rozvoj člověka a mnoho dalších. Zemřel na rakovinu slinivky.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více