Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Chvála české kuchyně : tradice, jídlo, stolování, osobnosti

Perseus | 2016


269 Kč

Stav:
Dobrý, až velmi dobrý, oděrky na deskách
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 477
Jazyky: česky
Editor: Jarmila Schreiberová, Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová
Vydání: 1. vydání
ISBN: 9788090475717
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 25. března 2024 15:13
Číslo položky: 802122

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více