Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Cesta za hranice hmotného světa : Kniha 1

Jiří Novák

ANAG | 2014

Zobrazit vše

139 Kč 119 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 247
Jazyky: česky
Edice: Cesta za dávnými civilizacemi 1x
ISBN: 978-80-7263-912-0
Vystaveno: út 11. října 2022 15:45
Číslo položky: 416458

Lidé si byli od pradávna vědomi existence něčeho, co skrytě řídí jejich osudy i celý tento svět. Postupně vznikaly systémy víry v různé nadpřirozené bytosti. Do opozice proti náboženství nastoupila věda, dopustila se však zásadního omylu – zcela odmítla existenci skrytého duchovního pozadí světa.
Potřebujeme nový přístup k životu, k druhým lidem, vůči přírodě i planetě Zemi. Potřebujeme najít cestu odlišnou jak od materialismu, tak také od náboženství. Cestu, která nám umožní pochopit, podle jakých principů skutečně funguje neviditelná duchovní rovina našich životů. Říká se tomu „duchovní (spirituální) cesta životem“.
Jedině při takovém způsobu života dokážeme odhadnout, jaké následky můžeme očekávat v reakci na naše jednotlivé činy. Duchovní cesta není zde na Zemi novinkou. Ukazuje se však, že mnohé z toho, co platilo pro dávné civilizace na Zemi, již pro dnešní lidstvo neplatí.
Máme jiné možnosti, jinou hmotnou a duchovní výbavu. Tato první kniha je úvodem do spirituální problematiky týkající se dnešního člověka.

Komentáře ke knize
Jiří Novák

Narozen v únoru 1950. RNDr., CSc, docent, původně vědec, později duchovní učitel a terapeut, autor publikace z oblasti esoteriky a alternativních duchovních směrů. Zaměřuje se na energetický systém čaker člověka.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více