Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 366 |
Jazyky: | česky , německy , anglicky |
Vydání: | Vyd. 1 |
ISBN: | 80-7335-036-X (váz.) |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 19. dubna 2023 13:40 |
Číslo položky: | 540153 |
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování.
Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem