Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Brány Siónu

Bodie Thoene

Postilla | 2000


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 394
Jazyky: česky
Editor: Brock Thoene
Překladatel: Jan Klimeš
Edice: 1. svazek ed. Kronika Siónu 3x
ISBN: 80-902693-6-2
Vydáno v: Brno
Vystaveno: čt 27. května 2021 14:02
Číslo položky: 188318

Mladá žurnalistka Ellie se nachází v Jeruzalémě roku 1947. Když fotografuje prastaré svitky nalezené beduíny, stává se bezděky pěšákem na politické šachovnici. Zdá se, že ji David hluboce miluje, ale Moše je zcela sebevydaný svému cíli, což ji imponuje víc, než si je ochotna připustit. Skrze toto dobrodružství Ellie poznává cizí národ, jeho ducha a osobu, která hluboce změní směr jejího života.

První kniha KRONIKY SIÓNU živě zobrazuje obrovské utrpení židovského národa, který se právě vzpamatovává z následků holocaustu a zmítá se uprostřed vnějších i vnitřních tlaků, které jsou ještě dnes hnací silou konfliktů a sporů na Středním východě.

Komentáře ke knize
Bodie Thoene

Bodie začala svoji spisovatelskou kariéru již jako dospívající děvče,coby dopisovatelka místních novin.. Její prvotina se příležitostně objevovaly v novinách.Její manžel Brock se od počátku podílel na práci při přípravě historických románů, Kronikách Siónu, Jeho vzdělání v oblasti historie dodalo knihám této série přesnost, autentičnost a promyšlenou strukturu.Neobvyklá a velmi perfektní spolupráce tohoto manželského páru vyprodukovala další knihy „Spisovatel spisovateli, Ochrana tvých příjmů a budoucnosti rodiny“ Vedle své obsáhlé spisovatelské činnosti, vybudovalo též domov v California Sieras, kde vychovali několik dětí.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat