Stav: |
velmi dobrý
|
Dostupnost: |
Skladem do týdne
Odešleme nejpozději 9. 5. 2024 |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 111 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Alena Vlčková |
Edice: | Dr. Oetker 25x |
ISBN: | 9788071765936 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 17. dubna 2024 12:42 |
Číslo položky: | 820945 |
Tato monotématická publikace shromažďuje všechny kuchařské předpisy jejichž základem jsou brambory. Vzhledem k tomu, že se jedná o publikaci ze známé německé edice Dr.Oetker, nenajdeme zde žádné typicky české kuchařské recepty. Předností této kuchařky však zůstává přehledné, srozumitelné a názorné zpracování s množstvím lákavých fotografií.
Vařené, pečené, šťouchané, fritované, grilované, zapečené, připravené jako kaše, knedlíky plněné (masem nebo ovocem) i neplněné, koláče - to vše připravíme z brambor. Vedle známých a tradičních pokrmů najdete v této knize i recepty zbrusu nové, neznámé a překvapivé.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem