Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bibliografie Josefa Škvoreckého. Svazek 1 + 2 : Svazek 1 - Česky publikované dílo (k 30.6.2004)

František Knopp

Literární akademie (Soukromá vysoká škola Josefa Škvoreckého) | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Bibliografie Josefa Škvoreckého - František Knopp (2004, Literární akademie (Soukromá vysoká škola Josefa Škvoreckého))
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: s.
Jazyky: česky
Editor: Michal Přibáň
Vydání: 1
ISBN: 80-86877-00-0
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 19. září 2019 11:15
Číslo položky: 71876

Druhý svazek Bibliografie Josefa Škvoreckého, která vzniká ve spolupráci Literární akademie a Ústavu pro českou literaturu AV ČR, obsahuje především informace o veškerých českojazyčných kritických a analytických ohlasech autorova díla a o těch momentech autorova profesního i soukromého života, které byly zaznamenány v tisku. Připojenyjsou i podrobné informace o Škvoreckého spolupráci s divadlem, filmem, televizí a rozhlasem.

Komentáře ke knize
František Knopp

František Knopp vystudoval dějiny a teorii divadla na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. V letech 1970-80 pracoval jako bibliograf v Divadelním ústavu, poté byl redaktorem kulturní rubriky deníku Lidová demokracie a od roku 1987 až do současnosti působil opět jako bibliograf ve Středisku literárněvědných informací ÚČL AV ČR. K nejvýznamnějším odborným publikacím Františka Knoppa patří bibliografie Česká literatura v exilu 1948-1989 či edice a bibliografie statí Václava Tilleho o divadle Kouzelná moc divadla . Podílel se také na Bibliografii Josefa Škvoreckého či Spisech Václava Havla. Řadil se k osobnostem, v jejichž podání bibliografie není jen náročným řemeslem, ale i komplexní tvůrčí poznávací činností.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více