Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 175 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vydání první |
ISBN: | 9788087090916 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 8. listopadu 2023 15:37 |
Číslo položky: | 683441 |
Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby? Za originálními a pro mnohé cizorodými názvy se skrývá šest desítek receptů na krajové speciality, které jednak prověřil čas, jednak je pořídíte za neobyčejně levný peníz a navíc si určitě pochutnáte. Na rozdíl od Hruškových „kůžiček“ si můžete být jisti, že tyto krajové speciality uvaříte z poctivých surovin a jsou to ve své podstatě staročeská gruntovní jídla. Některá pocházejí z Podkrkonoší, jiná z Beskydska nebo třeba ze Šumavy, ale jedno je spojuje – tak jako si na nich pochutnaly naše babičky či prababičky, u vás tomu nebude jinak. Všechny recepty obsažené v knize jsou doprovázeny i barevnými fotografiemi.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem