Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Autismus & Chardonnay, Pozdní sběr

Martin Selner

Paseka | 2019


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 135 stran
Jazyky: česky
Edice: 2. svazek ed. Autismus & Chardonnay 1x
Vydání: Vydání první
ISBN: 978-80-7432-975-3
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 26. září 2022 13:30
Číslo položky: 407819

„Díky autismu nejste zákonitě ani sexy, ani geniální matematik, to je jen klišé z filmů,“ vysvětloval Martin Selner ve své prvotině Autismus & Chardonnay. Nyní pokračuje třeba tím, co vás autismus dovede naučit.

„Začal jsem si uvědomovat, že co se zdá být snazší, nemusí být zároveň správné. Někdy je ve světě autismu prostě správné rajčata ze salátu vyndat, až když je salát hotový, než je tam vůbec nedávat.“ Selner píše s ironií a nadsázkou sobě vlastními, neutápí své příběhy v patosu, přesto život s autismem nijak nezlehčuje a uvědomuje si jeho tíhu. Někdy ji dovede vyléčit víno a Jesenka v akci, hlavní však je nezavírat oči před jinakostí a nebát se říkat si o pomoc. Pozdní sběr tak v tom nejlepším navazuje na předchozí Autismus & Chardonnay.

Komentáře ke knize
Martin Selner

Martin Selner je český spisovatel a bloger. Od roku 2016 vede blog Autismus & Chardonnay. Martin Selner se narodil 15. dubna 1984 v Praze. Vystudoval speciální pedagogiku na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy. Studium zakončil bakalářskou prací na téma Přínos výstupního oddělení ve Věznici Rýnovice. Od roku 2013 pracuje jako asistent ve stacionáři pro lidi s poruchou autistického spektra. Roku 2016 založil blog Autismus & Chardonnay, kam píše o svých zážitcích a zkušenostech s autisty. Roku 2016 byl také nominován na Křišťálovou lupu v kategorii One man show. O rok později byl nominován na cenu Magnesia Litera. V říjnu 2019 v rozhovoru pro Slevomat oznámil, že chystá třetí knihu s názvem Už jen Chardonnay.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat