Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Andělská terapie

Doreen Virtue

Synergie | 2006

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 283
Jazyky: česky
Překladatel: Andrea Homolová
Vydání: 1
ISBN: 80-7370-115-4
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 29. dubna 2022 14:32
Číslo položky: 324414

V této knize vám doktorka psychologie a andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. při­­náší poselství útěchy a du­chov­ního vedení z andělské říše. Andělé vám mohou pomoci zvládat negativní emoce a obtížné životní situace. Naučíte se, jak s anděly komunikovat, žádat je o pomoc a žít s nimi. Dozvíte se také, jak zjistit jejich jména a jak jim umožnit, aby váš život zázračně proměnili.
"Milujeme vás, naši drazí, a signály vašeho strachu jsou pro nás signálem, jímž voláte o pomoc. Chceme, abyste věděli, že ve chvílích strachu nejste nikdy sami. Váš svět se vyvíjí čím dál tím rychleji a není divu, pokud se cítíte ohroženi zvyšující se rychlostí změn kolem vás. My, andělé, vás však chceme ujistit, že se není čeho bát. Žádná rychlost se nedá poměřovat se zrychleným tepem srdce tlukoucího láskou. Vaše láska je v dokonalém souladu s láskou boží, nyní a navždy. Umožněte nám zasáhnout tím, že se o své strachy podělíte s námi.

Komentáře ke knize
Doreen Virtue

Doreen Virtue je spisovatelka a fejetonistka se zaměřením na spirituálno a léčitelství. Jde o absolventku neakreditovaného doktorského studia psychologie z Clarkson University v jižní Kalifornii a přestože se prohlašuje za psycholožku, není členskou amerického psychologického výboru a její psychologická licence byla pozastavena v roce 1993. Sama tvrdí, že je od narození jasnovidkou pracující s říší andělů, elementálů a nanebevzatých mistrů. V léčitelství proslula zejména svými knihami o andělích a propagováním andělské terapie, v níž uplatňuje pseudovědeckou víru v anděly. Její další knihy se zabývají také vílami, čakrami, bohyněmi, Indigovými dětmi a následně Křišťálovými dětmi a dalšími duchovními tématy, ale také například dietou a stravováním. Knihy Doreen Virtue mají většinou charakter příruček, ale napsala také novelu Solomon's Angels . Vydala řadu vykládacích karet, které korespondují s jejími knihami. Také sestavila Mapu andělských znamení. Její díla jsou překládána do mnoha světových jazyků, mj. i do češtiny. V dětství navštěvovala nedělní školu unitářů, patřící pod Církev jednoty a školu Křesťanské vědy. Tyto školy ovlivnily celý její další život. V roce 2017 ukončila svou esotericky orientovanou tvorbu a začala se věnovat výlučně křesťanským tématům. Doreen Virtue vystudovala několik neakreditovaných vysokých škol v oborech psychologie a společenských věd. Řídila tři ambulantní psychiatrická centra specializující se na psychické problémy žen a na závislosti na drogách a alkoholu. Stala se zakladatelkou a ředitelkou Psychiatrické léčebny Cumberland Hall Hospital v Nashvillu specializované na ženy. V roce 1993 jí však byla pozastavena psychologická licence. Od roku 1995, kdy byla přepadena, změnila svůj „západní“ pohled na psychologii a věnuje se svým duchovním schopnostem s využití své dosavadní praxe. Věnuje se andělské terapii a rozšiřuje své učení, v...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více