Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Akciové investice - PODPIS AUTORA

Daniel Gladiš

Grada | 2015

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 176
Jazyky: česky
Edice: Investice 7x
Vydání: 1. vyd
ISBN: 978-80-247-5375-1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 21. ledna 2022 15:13
Číslo položky: 271902

Investování je jednoduché, ale ne snadné. Tato kniha, která obsahuje řadu konkrétních příkladů z autorovy více než dvacetileté investiční kariéry, vám ho pomůže zvládnout.
Investování do akcií je založeno na jednoduchých myšlenkách. Autor s nimi čtenáře seznamuje a vysvětluje, jak je aplikovat v praxi. Naučíte se, jak oceňovat společnost a jak správně pohlížet na pohyby trhu. V knize jsou dále vysvětleny pojmy kruh kompetencí a bezpečnostní polštář a jejich praktické použití. Naučíte se formulovat si vlastní investiční filozofii a vytvořit si vlastní investiční proces. Samostatné kapitoly jsou věnovány riziku, psychologii investora, inflaci a tomu, co je dobrá společnost a jak a kde ji hledat.
Gladišova první kniha Naučte se investovat se stala naprostým bestsellerem.

Komentáře ke knize
Daniel Gladiš

Ing. Daniel Gladiš, MBA, CFA je absolventem VUT v Brně. V letech 1991 – 1994 studoval na Masarykově univerzitě v Brně a na fakultě ekonomie a managementu v nizozemském Utrechtu. V roce 1999 získal titul MBA na Rushmore University v USA. Na českém kapitálovém trhu působí od jeho začátků. Je zakládajícím partnerem společnosti Atlantik FT, a.s., v letech 1999 – 2004 působil jako ředitel a předseda představenstva ABN AMRO Asset Management. Je zakladatelem a také ředitelem hedgeového fondu Vltava Fund SICAV, Plc. Napsal několik vzdělávacích knih, např. Naučte se investovat, Průvodce moudrého investora , necelý tucet vtipných článků z „úvodu do investování“ publikoval také na Peníze.cz. Kromě aktivit v oblasti finančních trhů se věnuje rockové hudbě, sportu a cestování.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat