Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

13. komnata milenek - nevěra v přímém přenosu, aneb, Když láska bolí

Sofie Králová, Tomáš Kristl

Economicus | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 159
Jazyky: česky
Edice: 1. svazek ed. 13. komnata milenek 2x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-905214-0-7
Vydáno v: Jindřichův Hradec
Vystaveno: pá 27. srpna 2021 13:22
Číslo položky: 217320

Nevěra v přímém přenosu, Aneb když láska bolí...

Kniha 13. komnata milenek od autorů Sofie Králové a Tomáše Kristla je pohledem do světa nevěrného muže, jeho milenky a jím podváděné ženy. Kniha je inspirována skutečným příběhem milostného trojúhelníku a čtenářům přibližuje myšlení, pocity a emoce lidí, kteří nevěru a paralelní vztah v nedávné době sami prožili.

Tomáš je šťastně ženatým otcem, který se nikdy neocitá v potížích. Jednou však prožije zdánlivě nevinný flirt se svou kolegyní z práce. Časem Sofii svede a v průběhu několika měsíců si s ní vytvoří paralelní vztah, který před okolím úspěšně tají. Sofie otěhotní a poté Tomášovi porodí dceru. Několik dalších měsíců Tomáš žije dva oddělené životy, plné jeho výmluv, lží, obviňování a manipulací. To se nezmění ani poté, kdy se vše dozví jeho žena. Tomáš rozehrává hru, ve které se všichni ocitají ve slepé uličce a v níž zákonitě není vítěze.

Proč se autoři rozhodli napsat tuto knihu.
Na téma nevěry, milostných trojúhelníků a problematiky v partnerských vztazích bylo napsáno již mnoho knih. Většina autorů těchto knih jsou odborníci, psychologové a sexuologové. V jejich knihách se dočtete zejména o příčinách, následcích a možných řešeních nevěry a partnerských krizí.
Tato kniha je v mnoha ohledech jiná. Autoři nejsou odborníci, psychologové ani sexuologové. JJsou to lidé, kteří nevěru, milostný trojúhelník a paralelní vztah v nedávné době osobně prožili. Knihou se čtenářkám a čtenářům snaží přiblížit různé osobní pohledy, emoce a prožitky dospělých lidí zapletených v milostném trojúhelníku.

Cílem knihy není hledání příčin nevěry, ani poukazování na muže, manželky nebo milenky jako na viníky partnerské krize, ale cílem je ukázat čtenáři nevěru takříkajíc v plné nahotě a ze všech úhlů pohledu.

Dnešní velmi populární bagatelizování nevěry totiž není vůbec na místě. Dlouhodobá nevěra, nebo chcete-li paralelní vztah, ve svém důsledku přináší spíše více bolesti, zklamání, výčitek a strachu než čehokoliv jiného. A je přitom úplně jedno, na kterém vrcholu milostného trojúhelníku se ocitnete.

Kniha chce čtenářky a čtenáře přimět k zamyšlení nad jejich vlastními partnerskými vztahy. Ať již dnes žijete ve šťastném manželství, nebo jste právě součástí milostného trojúhelníku, je nejdůležitější věcí vaše budoucnost. Vaše bezstarostná budoucnost. A to je ten hlavní důvod, proč se autoři rozhodli napsat tuto knihu.

Komentáře ke knize
Sofie Králová

Sofie je mladá aktivní žena se smyslem pro rodinu a partnerský vztah. Přesto, že jí ještě nebylo ani 30 let, zažila již v životě a zejména v partnerských vztazích spoustu velkých dramat. Její první partner, ,,pravá životní láska\" jak sama říká, jí zemřel při autonehodě, když jí bylo čerstvých 22 let. Když v sobě po nějaké době našla novou životní sílu a schopnost opravdu milovat, objevil se Tomáš, ženatý nadřízený v její práci. Se Sofií si postupně vytvořil paralelní vztah a její představu o mužích a jejich přístupu k partnerským vztahům navždy změnil.

Tomáš Kristl

Tomáš je ve svých 33 letech typický prototyp mladého podnikatele. Věří sám v sebe a ve vlastní schopnosti. Rád má věci pod kontrolou, a vše musí klapat tak nějak podle jeho představ. Trpí nedostatkem času, a touhou dosáhnout velkých cílů. Tomáš je rozvedený. Svou ženu si vzal po sedmileté známosti ve svých 25 letech. Manželství vydrželo dalších sedm let a Tomáš má s bývalou ženou pětiletou dceru. Manželství se rozpadlo vinou Tomáše. Byl své ženě nevěrný, a postupně si vytvořil paralelní vztah s druhou ženou - Sofií. S tou má další dceru, která se narodila ještě za doby Tomášova manželství.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu