Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

10 zlatých pravidel péče o zákazníka, aneb, CRM v digitálním věku

Ivan Bureš, Pavel Řehulka

Management Press | 2001


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 158
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 80-7261-056-2
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 28. července 2020 11:56
Číslo položky: 109637

Nové vydání knihy Ivana Bureše a Pavla Řehulky 10 zlatých pravidel péče o zákazníka aneb CRM v digitálním věku je stejně jako vydání předchozí volným pokračováním veleúspěšného Burešova bestselleru 10 zlatých pravidel prodeje. Autoři v nové knize přenášejí těžiště své pozornosti na podmínky vytváření a dlouhodobého udržování dobrých vztahů se zákazníky. Jsou totiž přesvědčeni, že i v době mocných, počítačem integrovaných marketingových nástrojů o našem obchodním úspěchu rozhoduje – spolu s novým důrazem na pojetí produktu jako komplexu služeb – především vnímavý lidský přístup a „investice“ do budování vztahů a komunikace se zákazníky, že – obrazně řečeno – i v „digitálním“ věku musí někdo „prošlapat podrážky“ a že naším nejlepším obchodním zástupcem bude nadšený zákazník, jemuž poskytneme neobyčejnou nákupní zkušenost, kterou si prostě nedokáže nechat pro sebe...

Komentáře ke knize
Ivan Bureš

Ivan Bureš je vyhledávaným marketingovým specialistou, který své zkušenosti sbíral 17 let na náročných trzích USA a Kanady. Pravidelně přednáší prodejcům po celé ČR a poradensky spolupracuje s firmami místního, regionálního a celonárodního významu . Je úspěšným autorem řady praktických publikací o prodeji a marketingu a patří mezi kmenové autory nakladatelství Management Press.

Pavel Řehulka

Absolvent australské Murdoch University, autor publikace Úspěšná propagace, spoluautor 10 zlatých pravidel péče o zákazníka aneb CRM v digitálním věku a tvůrce audioprogramu 100 osvědčených způsobů, jak oživit klesající prodej. Jako konzultant aktivně pomáhá českým a slovenským firmám zvyšovat prodej prostřednictvím technik, které "stojí minimum a přinášejí maximum".

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet