Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zpověď šílené matky : [upřímný pohled na mateřství]

Jill Smokler

Lucka Bohemia | 2012


59 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem na prodejně
Vazba: Pevná
Počet stran: 175
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-904302-6-6 (váz.)
Vydáno v: Velké Přílepy
Vystaveno: po 14. února 2022 16:09
Číslo položky: 281283

Kniha populární americké blogerky o mateřství nejen pobaví, ale také zapůsobí svou brutální upřímností jako skvělý protilék na příliš seriózní výchovné příručky, které v rodičích vzbuzují hrůzu, že ve výchově svých dětí neobstojí. Autorka je známou osobností sociální sítě Twitter, pravidelně se vyjadřuje k otázkám rodičovství v mnohým novinách a časopisech, včetně The New York Times, CNN, Redbook a Ms. Magazine. Její stránky www.scarymommy.com mají v průměru měsíční návštěvnost vyšší než 750 000. „Šílená matka“ se odvažuje mluvit o věcech, které si myslí většina matek, ale málokterá z nich má odvahu je říci nahlas. Výstižně se k tématu knihy vyjádřila autorka bestselleru Ďábel nosí Pradu Lauren Weisbergerová:
„Zahoďte elegantní boty na vysokém podpatku a postavte se tváři v tvář realitě – ještě jste neměly krutějšího šéfa, než je vlastní dítě.“

Komentáře ke knize
Jill Smokler

Autorka Jill Smoklerová roky písala blog o rodičovstve, ktorý dostal mnohé ocenenia. Twitter ju zaradil ako číslo päť na zozname "top 50 mamičiek Twitteru " a je odporúčanou osobnosťou siete Twitter. Jill sa k otázkam rodičovstva vyjadrovala v mnohých novinách a časopisoch, vrátane The New York Times, CNN, Redbook a Ms. Magazine. Autorka píše týždenné stĺpčeky – The Countdown with Scary Mommy na CafeMom. Jej stránka www.scarymommy.com má v priemere viac ako 750 000 prezretí za mesiac.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat