Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zpověď bulvární hyeny : jak jsem svlékl Anetu a počal dítě s hvězdou Ordinace v růžové zahradě : plus 21 zaručených rad, jak se stát šéfredaktorem

Ondřej Höppner

Daranus | 2007

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 286
Jazyky: česky
ISBN: 978-80-86983-15-8
Vydáno v: Řitka
Poznámka: obálka Ondřej Höppner
Vystaveno: pá 9. listopadu 2018 10:42
Číslo položky: 44407

Po všech stránkách výjimečný a originální román s podtitulem …jak jsem svlékl Anetu a počal dítě s hvězdou Ordinace v růžové zahradě ze zákulisí českých bulvárních médií. Jeho autor Ondřej Höppner, který pracuje v novinách a časopisech už patnáct let, čtenáře dovádí do míst, kam se běžný smrtelník nikdy nepodívá, a činí tak s lehkostí, bravurou a mimořádně vytříbeným vtipem. Autor se pouští na velmi tenký led: v románu používá skutečná jména skutečných postav, o nichž denně čteme v novinách nebo je vídáme v televizi. Jde tedy o první českou reality show v písemné podobě, což je formát, který nemá obdoby. Fabulaci používá jen velmi zřídka, většinou jde o prostý popis reality. Na křídlech hvězdné euforie se dostaneme do výšin, odkud je vidět celebritám až pod polštáře, a pak se společně zřítíme do pekel reality, kde duní vlaky, funí vrazi a samota je to jediné, co má ještě smysl. Knihu přečtete jedním dechem!

Komentáře ke knize
Ondřej Höppner

Ondřej Höppner byl český novinář, šéfredaktor, vydavatel i zakladatel a designér českých novin a časopisů, zejména s bulvárním zaměřením, ať už celostátního, či místního charakteru. Založil, řídil, nebo se podílel na realizaci či grafické podobě například těchto titulů: Večerník Praha, týdeníky Spy, Jackie, Show!, nedělník Aha!, deníky SuperSpy, Šíp, Blesk, lokální Malostranské noviny, Staroměstské noviny či StaroBrněnské noviny, dále webové projekty Protiproud.cz a Parlamentní listy. Napsal např. knihy Zpověď bulvární hyeny či Případ Kramný: Všechno je jinak . Po absolvování gymnázia Štěpánská studoval zahraniční obchod na Vysoké škole ekonomické. V roce 1992 působil jako redaktor v Lidové demokracii o rok později odjel do Kanady, kde vyučoval hře na klavír. Po návratu do České republiky v roce 1994 nastoupil do redakce Večerníku Praha, v roce 1996 byl na půlroční stáži v londýnské BBC, v roce 1998 se stal zástupcem šéfredaktora. V roce1999 se stal šéfredaktorem týdeníku Spy. V roce 2004 založil deník Aha! a stal se jeho šéfredaktorem. Od roku 2006 je šéfredaktorem deníku SuperSpy a od roku 2007 šéfredaktorem deníku Šíp. Od roku 2008 působí jako mediální poradce vydavatelství Ringier a spolupracuje s pořadem Top Star na televizi Prima.Od roku 2009 vydává Malostranské noviny.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat