Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zoufalství

Yasmina Reza

Agite/Fra | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 113
Jazyky: česky
Překladatel: Zdenka Kovářová
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-86603-31-5 (brož.)
Vydáno v: Praha
Náklad: 1 000 ks
Vystaveno: út 21. září 2021 13:19
Číslo položky: 223417

Samuel, pán v letech, si pěstuje svou zahrádku, a stejně tak pečuje o svou hořkost. Nebude i pro čtenáře tento příběh příliš hořkým soustem? Sladké počtení to není, ale zajímavé určitě – a navíc, kupodivu, poutavé a přes tu jasnou linku načrtnutou na začátku poměrně nepředvídatelné. Zoufalství je přinejmenším trochu zvláštní román trochu neobyčejné autorky a má trochu nezvyklého hrdinu.
První próza Yasminy Rezy sklidila obrovský úspěch u čtenářů a uznání u odborné veřejnosti. Světoznámá dramatička tak potvrdila svou pozici první dámy francouzské literatury.

Komentáře ke knize
Yasmina Reza

Yasmina Reza je francouzská spisovatelka, dramatička a herečka. Její hry obdržely řadu ocenění. K nejznámějším patří hry Kumšt a Život na třikrát, které byly přeloženy do desítek jazyků a jsou součástí repertoáru mnoha divadel v celém světě. Narodila se v židovské rodině, přičemž její otec pochází z Íránu a matka z Maďarska, sama celý život prožila v Paříži. V roce 1987 obdržela Molièrovu cenu pro nejlepšího autora za Conversations après un enterrement. Totéž ocenění obdržela v roce 1995 za hru Kumšt. Tato hra získala řadu cen i v jiných zemích. V říjnu 2008 se článkem v Le Monde postavila za spisovatele Milana Kunderu po jeho nařčení z udavačství.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat