Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Znovu v koňském sedle

Gill Morrell

Stabenfeldt | 2006


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 154
Jazyky: česky
Překladatel: Lenka Benešová
Edice: 2. svazek ed. Jessica se nedá 1x, Pony club 39x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-87008-13-8 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jennifer Bell
Vystaveno: út 26. října 2021 13:08
Číslo položky: 235645

Jessica je celá zblázněná do koní. Pro skrovný rozpočet jejích rodičů je to však pěkně drahá záliba. Naštěstí se Jessice ozve Rosie, její kamarádka z jezdeckého tábora, a nabídne jí, aby s ní jela na další jezdeckou akci místo její sestry, která jet nemůže. To zní jako sen. Týden putování na ponících zadarmo!

Všechno vypadá skvěle, dokud se Jessica nedozví, že nepojede na svém milovaném koni Timovi - toho dostala Georgina, zatímco na Jessiku zbyl kousavý Bilbo.

A to je teprve začátek. Georgině se po cestě děje jedna nehoda za druhou a všichni si myslí, že za to může Jessica. Proti Jessice je dokonce i Rosie!

Komentáře ke knize
Gill Morrell

Gill se narodila blízko Londýna a odjakživa toužila jezdit na koních, četla knížky o ponících a neustále je kreslila. Ve skutečnosti se nikdy neučila jezdit do doby, než jako studentka odjela na dvoutýdenní tábor s poníky do Skotska, který ji dal následně spoustu inspirace k napsání knih Prázdniny v sedle a Znovu v koňském sedle. Jako dospělá se přestěhovala na vesnici blízko krásného města Bathu a znovu se začala věnovat ježdění, když její děti začali s lekcemi jízdy na koni v místní stáji. Ačkoliv sama nemá žádného koně, má několik koček a psů; těmi posledními zvířecími miláčky jsou kočka želvovinového zbarvení jménem Daisy a ovčácký pes jménem Paddy. Svůj čas dělí mezi psaní, vyučování angličtiny pro dospělé a režírování her v Bathu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet