Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Znamení kříže

Chris Kuzneski

Jota | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 494
Jazyky: česky
Překladatel: Jan Kozák
Edice: 2. svazek ed. Payne a Jones 0x
Vydání: 1. vyd
ISBN: 978-80-7217-580-2 (váz.)
Vydáno v: Brno
Poznámka: obálka René Senko
Vystaveno: ne 21. srpna 2022 12:08
Číslo položky: 385781

První oběť je unesena v Itálii a poté o patnáct set kilometrů dále ukřižována. Druhý den se opakuje tentýž zločin - tentokrát v Asii a Africe. Tři různé kontinenty, ale jeden a ten samý brutální vzor: někdo napodobuje ukřižování Krista.
Jonathon Payne a David Jones jso při návštěvě Španělska zatčeni za zločiny, jichž se dopustili během svého působení ve vojenských službách. Naštěstí pro ně CIA sjedná dohodu: všechna obvinění budou stažena, když pomohou dopadnout doktora Charlese Boyda, mistra zloděje, který zcizil některé z nejvzácnějších pokladů Evropy.
Najatá dvojice, která nemá příliš na výběr, se pouští do pátrání, aby zjistila, že Boyd není jen zločinec. Je také jedním z nejlepších světových expertů na starověký Řím a stojí na pokraji objevu, který by mohl od základu změnit principy křesťanství.

Komentáře ke knize
Chris Kuzneski

uzneski Chris 18. 12. 2008 | Mikika *1969, Indiana, Pennsylvánie, USA Představuje se nový americký autor současných thrillerů. Chris vyrostl v Indianě s rodiči a třemi sourozenci. Svou první knížku napsal již ve čtvrté třídě a místní knihovnici se tak líbila, že ji dala svázat a zařadila ji do běžných regálů. Tak nevědomky nastartovala autorovu touhu stát se spisovatelem. Na střední škole byl třídním šaškem a hrál fotbal, v němž pokračoval i na University of Pittsburgh, dokud ho zranění nevyřadilo ze hry. Během studia psal pro školní The Pitt News i pro seriózní Indiana Gazette a Pittsburgh Post-Gazette, zatímco získával tituly v oborech Psaní a Pedagogika. Šest let učil angličtinu a trénoval školní fotbal, dostal se dokonce do seznamu Who is Who among America´s Teacher, ale nebyla to jeho srdeční záležitost, a tak dal výpověď. Svou první skutečnou knihu napsal v roce 1999 a doufal, že zaujme literární agenty - vskutku, kniha s tisícem stran agenty zvedla ze židlí, ale jen proto, aby mu doporučili minimálně šest set stran ubrat... Chris se držel jejich rad a za rok vydal doopravdy první román The Plantation, který získal velmi příznivé kritiky. Další knihy, Znamení kříže a Meč boží, se staly mezinárodními bestsellery. Všechny tři knihy spojují hlavní postavy - bývalí členové speciálních jednotek Jonathon Payne a D.J. Jones. Chris Kuzneski je svobodný, žije na Floridě a pracuje na čtvrtém thrilleru s pracovním názvem The Lost Throne.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více