Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Živý nebo mrtvý

Tom Clancy, Grant Blackwood

BB art | 2011


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 583
Jazyky: česky
Překladatel: Ľubomír Háčik
Edice: 13. svazek ed. Jack Ryan 16x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7461-026-4
Vydáno v: Praha
Vystaveno: so 11. ledna 2020 11:07
Číslo položky: 83591

Říká si Univerzita. Byla založena tajně za vlády prezidenta Jacka Ryana s jediným úkolem: pronásledovat a zneškodnit teroristy a jejich ochránce. Je soběstačná a nemá žádný oficiální vztah k americké vládě. Zkušený vyzvědač Jack Ryan Jr. a jeho společníci z Univerzity vedou tichou válku v každém koutě světa. Nyní se k nim přidali dva z nejbližších spolupracovníků jeho otce, veteráni tajných operací John Clark a „Ding“ Chavez, také Brian a Dominic Carusovi a Mary Pat Foleyová. Univerzita čelí sadistickému zabijákovi s přezdívkou Emír. Emír je mozkem nesčetných útoků a uniká bezpečnostním silám celého světa. Ale ten nejničivější útok se teprve chystá rozpoutat, plánuje totiž zničit jediným úderem srdce Ameriky. Při pátrání po Emírovi se Jack Ryan mladší ocitne ve stopách svého legendárního otce. Smrtící hon na člověka ho i s jeho spojenci zavede na různá místa na celém světě, do temných arén politických hrátek a zase na americkou půdu - v bitvě o přežití Západu ... Nakladatelská anotace. Kráceno.

Komentáře ke knize
Tom Clancy

Thomas Leo Clancy Jr. byl americký spisovatel známý jako Tom Clancy. Nejznámější tvorbou jsou jeho fiktivní válečné knihy založené na popisu současných vojenských technologií. Vystudoval Loyola High School a Loyola College . Byl dvakrát ženatý a měl 5 dětí. Žil v Prince Fredericku ve státě Maryland. Zemřel v nemocnici v Baltimoru v noci z 1. na 2. října 2013. Také byly podle jeho knih vytvořeny počítačové hry . Dokonce byl vytvořen seriál Jack Ryan a film Jack Ryan.

Grant Blackwood

Grant Blackwood, veterán amerického námořnictva, sloužil tři roky na palubě raketové fregaty jako operační specialista a pilot záchranného člunu. Je autorem série o Briggsi Tannerovi – The End of Enemies, The Wall of Night a An Echo of War – žije v Coloradu

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více