Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Život před životem - návraty do minulých životů

Raymond A Moody, Paul Perry

Mladá fronta | 1992


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 196
Jazyky: česky
Překladatel: Boris Jaroš
Vydání: 1.
ISBN: 80-204-0308-6
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Pavel Sivko
Vystaveno: út 25. října 2022 14:02
Číslo položky: 425816

Návraty do minulých životů. Mohou nám „minulé životy“ pomoci poznat jiný způsob života?...

Život před životem s podtitulem návraty do minulých životů je jednou z nejpozoruhodnějších knih světoznámého badatele v oblasti stavů blízkosti smrti. Jeho vlastní překvapivá zkušenost jej časem přivedla k hlubšímu studiu fenoménu existence prenatálního vědomí. Výsledky svého několikaletého bádání shrnul v této významné a poutavé knize, kterou napsal společně s Paulem Perrym. Autoři tohoto fascinujícího díla ukazují, že návrat do minulých životů může zakusit každý z nás. Jak píší, přinášejí ve své knize několik odpovědí, ale mnohem více otázek.

Komentáře ke knize
Raymond A Moody

Raymond A. Moody vystudoval filozofii i medicínu a oba obory zakončíl doktorátem. Ještě v době studií začal s výzkumnou prací v oblasti nevysvětlitelných jevů v hraniční oblasti mezi životem a smrtí. Vyvinul rozsáhlou přednáškovou činnost mezi lékaři a zdravotnickým personálem o otázkách zkoumající jevy a příčiny smrti. Jelikož seriozní výzkum tzv.prožitků blízkosti smrti je záležitost teprve současná, doktor Moody zpočátku nevěděl o podobně zaměřené práci jiných vědců. Přesto se stal jeho Život po životě průkopnickým dílem. Moody dodnes napsal 11 knih, pořádá i vlastní přednášková turné. V rámci jednoho z nich navštívil už v roce 1991 Československo a v r.2011 podruhé. Raymond Moody přijal pozvání ČT24 do pořadu Události, komentáře.

Paul Perry

Paul Perry je spoluautorem několika bestsellerů New York Times, včetně Evidence of the Afterlife, Closer to the Light, Transformed by the Light a Saved by the Light, z nichž vytvořil populární film Fox.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více