Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Žij a buď Drood : [6]

Simon R Green

2013


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 356
Jazyky: česky
Překladatel: Josef Hořejší
Edice: Fantasy 169x, 6. svazek ed. Tajné dějiny 6x
ISBN: 978-80-7332-199-4
Poznámka: obálka Paul Young
Vystaveno: so 23. března 2019 11:58
Číslo položky: 57238

Jmenuji se Bond, Šaman Bond. Ve skutečnosti jsem ale Eddie Drood. Ano, jsem jeden z těch Droodů – rodiny, která co je lidstvo lidstvem, drží síly zla bezpečně ve stínech, kam patří. Nedávno mne postihl lehčí případ smrti, ale díky Molly, mé nejlepší kamarádce (která je čistě náhodou velice mocnou čarodějnicí), jsem se z toho už dostal. Moje rodina bohužel takové štěstí neměla. Za mé nepřítomnosti byla Síň Droodů zničena a všichni mí příbuzní byli pobiti. Takže jsem zůstal sám, poslední a jediný Drood.

Být posledním Droodem se mi nelíbilo ani trochu, to mi můžete věřit – naštěstí jsem záhy zjistil, že nic není tak, jak to vypadá. Někdo spustil dimenzionální stroj alfa rudá alfa a odeslal Síň Droodů do alternativní dimenze, načež ji nahradil jejím zpustošeným dvojníkem. Takže moje rodina tam někde pořád žije... ať už je to kdekoliv. A na světě není síla, která by mi dokázala zabránit je najít.

-- zdroj: www.legie.info --

Komentáře ke knize
Simon R Green

Simon Richard Green je britský autor science fiction a fantasy literatury. Na univerzitě v Leicesteru vystudoval moderní anglickou a americkou literaturu. S psaním začal kolem roku 1973, poprvé publikoval v roce 1979. Jeho dílo tvoří několik sérií psaných s ohledem na komerční úspěch, ale s gustem a energií, které vyvažují nepůvodnost námětů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat