Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 112 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Janusz Rosikoń, Jan Morek |
Překladatel: | Josef Týč, Mária Krkošková |
Edice: | Knižnica praktických príručiek Práce 19x |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 80-7094-289-4 |
Vydáno v: | Bratislava |
Vystaveno: | čt 18. listopadu 2021 15:26 |
Číslo položky: | 245349 |
160 košérnych jedál východných Židov. Reprezentatívny výber najchutnejších židovských jedál-predjedlá, polievky, špeciality z rýb a hydiny, bezmäsité i mäsité pokrmy, typické múčniky a dezerty, poodhaľuje zásady judaistického náboženstva a jeho vplyv na stravovanie počas všedných dní i sviatkov, poučí o kóšernom spracovaní mäsa a inej stravy, je doplnená hebrejskou abecedou.
Prvé vydanie.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem