Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zemři!

Karen Rose

BB art | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 390
Jazyky: česky
Překladatel: Ivana Nuhlíčková
Edice: 1. svazek ed. Daniel Vartanian 2x
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 978-80-7381-540-0 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jan Matoška
Vystaveno: út 7. září 2021 8:41
Číslo položky: 219405

Detektiv Vito Ciccotelli má po objevení těla mladé ženy podezření, že obětí je víc. S pomocí archeoložky Sophie nachází několik hrobů, těla uvnitř nesou stopy krutého mučení. Některé hroby jsou ale prázdné, je zřejmé, že vrah ještě zdaleka neskončil.
Používá mnoho jmen, Jeho zaměstnavatel, pro kterého vytváří úspěšné počítačové hry, ho zná jako Frasiera Lewise. Nadšení budí jeho realistické scény. Někteří mají pocit, že vycházejí ze skutečnosti, ale nemohou to dokázat.
Sophie je odbornicí na středověké válčení a případ, k němuž je přizvaná jako expertka, ji zaujme. S Vitem se přitahují, ale ve sblížení jim brání minulost. Brzy ale dívka zaujme i vraha.

Komentáře ke knize
Karen Rose

Karen Rose se zamilovala do knih v okamžiku, kdy se naučila číst. Jejími nejlepšími kamarády v dětství byly Jo z knihy Malé ženy a Nancy Drewová. Sama začala psát v okamžiku, kdy se jí v hlavě začaly líhnout postavy, jež mluvily a nedaly se utišit. Když Karen nepíše pro své čtenáře, píše pro počítače – programování jí pomáhá zaměstnávat druhou část mozku. Žije na slunné Floridě se svým skvělým manželem, náruživým rybářem, a dvěma krásnými dcerami, které rovněž rády čtou – a píší! Je autorkou deseti knih, z nichž romány Nic neříkej! a Zemři! vyšly česky.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více