Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Země nikoho

Robert Feldhoff

2000

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 128
Jazyky: česky
Překladatel: Hugo Bokvas
Edice: Delfín 218x, 17. svazek ed. Romány Perry Rhodan 1x
ISBN: 9771212823657
Poznámka: obálka Swen Papenbrock
Vystaveno: po 1. června 2020 12:41
Číslo položky: 101080

Solární impérium se ještě nevzpamatovalo z války s Mistry ostrovů a v Galaxii se rodí další ohnisko napětí. V hvězdokupě Borgenhall vzniká země nikoho. Agresoři vytušili, že země nikoho bude pro ně snadnou kořiští a že ji bez problémů ovládnou.

A zločin je v této části nejsilnější organizací. Vlády jsou bezmocné. Hrozí zkáza, dokud nezasáhne Seborian A'Mascer a jeho druzi. S novými stíhačkami se mladí piloti postaví všemocnému nepříteli, který nezná slitování…

Komentáře ke knize
Robert Feldhoff

Narodil se roku 1962, žil a pracoval v severoněmeckém Oldenburgu a kolegové autoři ho charakterizovali jako „Velkého, tichého seveřana“. Většinou se držel stranou a nechával za sebe mluvit své barvité romány. Patřil do týmu, který připravuje exposé dalších příběhů Perryho Rhodana. Jeho specialitou bylo vymýšlení fantastických kulis a prostředí. „Čtenáři musíme dát svět, který má svou vnitřní logiku. Když nechybí napětí a pointa, pak nic nemůže selhat.“ O Robertu Felhoffovi se dalo říci, že se v tomto seriálu vypsal. S každým novým svazkem doplňoval rhodanovskou kosmologii o další stavební kámen a řadil se do čela autorského týmu. Pro psaní se rozhodl náhle jako student ekonomie: „V roce 1984 mě už studia přestala bavit a řekl jsem si, že bych měl také něco napsat.“ Tak vznikla povídka, kterou odložil stranou, po roce se na ni podíval znovu, přepracoval ji a podařilo se mu ji uveřejnit. Když mu na jaře 1987 vyšel rhodanovský román Asteroid Alfa, přizval ho tehdejší redaktor Horst Hoffmann do autorského týmu seriálu, kde debutoval svazkem Harmonie smrti . Od té doby napsal přes sedmdesát svazků a devět dalších románů. Psal povídky pro antologie a rozhlasové hry. Spolu s kreslířem Dirkem Schulzem rovněž dělal comiksový seriál Indigo, který na německou produkci v tomto žánru dosáhl neobvyklého úspěchu - vychází i v Belgii a ve Francii. Zemřel na rakovinu v roce 2009.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více