Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná s obálkou |
Počet stran: | 144 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Eva Pekárková |
Edice: | Expert 57x |
Vydání: | Vyd. 1 |
ISBN: | 80-86029-95-6 (Ševčík : váz.) |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | so 24. července 2021 10:23 |
Číslo položky: | 209530 |
Komplexní informace o pěstování, odrůdách, ochraně před škůdci i kuchyňském použití běžných i méně známých druhů zeleniny a bylinek.
Příručka se podrobně zabývá jednotlivými druhy zeleniny od artyčoku až po vodnici.Radí, jaká půda je pro jednotlivé druhy nejvhodnější, jak jednotlivé zeleniny ošetřovat i sklízet.U každé zeleniny jsou informace o jejím použití v kuchyni (mražení, vaření, skladování).Poslední kapitola pojednává o pěstování a využití bylinek v kuchyni.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem