Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zdeněk Jecelín, Rodinné sídlo - fantazie o životě ruské venkovské šlechty : [česká premiéra 27 a 28. března 2002 ve Stavovském divadle.

Zdeněk Jecelín

Národní divadlo | 2002

Zobrazit vše

59 Kč 45 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 141
Jazyky: česky
ISBN: 80-7258-093-0 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 22. ledna 2021 11:33
Číslo položky: 145659

Dobrodružný fantasy příběh s prvky hororu pro děti od 9 let a jejich rodiče. Toto není příběh o skutečnostech zjevných navenek. Sáře bude jedenáct. Navenek obyčejná malá holka. Žije s tátou, bývalým polárníkem, nyní učitelem fyziky na venkovské škole. Maminka krátce po Sářině narození zmizela v mrazivých pouštích Antarktidy. Sáru pronásleduje noční můra, ve které její maminku unáší ledový drak. Je to opravdu jen sen? Nebo dávná vzpomínka? Sára se zásadně nedívá pod postel. Bojí se. Jednoho dne najde odvahu a brány světů se otevřou.

Komentáře ke knize
Zdeněk Jecelín

Zdeněk Jecelín absolvoval gymnázium a získal vysokoškolské vzdělání na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Krátce působil na soukromém gymnáziu v Kolíně a poté byl přijat ke studiu režie na Divadelní akademii múzických umění. Přestoupil na dramaturgii a začal se sám věnovat práci s mladými adepty herectví na soukromé Divadelní škole v Kolíně. Jako dramaturg spolupracoval s Městským divadlem v Mladé Boleslavi i dalšími našimi scénami. Napsal několik divadelních her. Jeho prvotina Tristan a Isolda získala 3. cenu Nadace Alfréda Radoka, inscenovalo ji Činoherní studio v Ústí nad Labem, Horácké divadlo v Jihlavě a Slezské divadlo v Opavě, uvést se ji chystá Jihočeské divadlo v Českých Budějovicích. Hra Rodinné sídlo slavila úspěch v soutěži o původní hru pro pražské Národní divadlo. Momentálně se Zdeněk Jecelín věnuje rovněž tvorbě prózy.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více