Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zázraky moderních dnů - zázračné okamžiky a neobyčejné příběhy lidí z celého světa, jejichž životy ovlivnila Louise L Hay.

Louise L Hay

Pragma | 2010

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 259
Jazyky: česky
Překladatel: Iva Havlíčková
ISBN: 978-80-7349-229-8 (brož.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Tomáš Holna
Vystaveno: st 19. května 2021 10:53
Číslo položky: 184343

V této skutečně inspirativní knize popisují lidé z celého světa, jak si váží knih a učení Louise L. Hay... a také zázraků, které přivolala do jejich života. Muži a ženy všech věkových kategorií a různého původu ukazují prostřednictvím svých opravdových, ohromně inspirativních a srdceryvných příběhů, jak jeden člověk, kter ý svůj život zasvětil konání dobra, může pozitivním, až zázračným způsobem ovlivnit ostatní... a tito lidé pak předávají dobro dál... a tak to pokračuje v úžasném cyklu plném radosti. Když budete číst příběhy z této knihy, budete se smát, plakat i souhlasně a chápavě přikyvovat. Mají nejrůznější témata (vztahy, práci, finance, zdraví a tak dále); ale čiší z nich opravdové a velmi osobní emoce. Na konci každé kapitoly najdete afirmace a cvičení od Louise, které vám pomohou vytvářet zázraky i ve vašem životě!

Komentáře ke knize
Louise L Hay

Louise L. Hay, duchovní učitelka a autorka mezinárodního bestselleru MILUJ SVŮJ ŽiVOT , Můžete uzdravit svůj život a Uzdravte své tělo pomohla tisícům lidí při objevování a využívání jejích potencíálu tvůrčích schopností. Učí nás odstraňovat překážky, které nám brání naplno žít a dosáhnout toho. Knihy L. Hay vycházejí na celém světě a byly přeloženy do 20 jazyků. Louise L. Hay je mezinárodně uznávanou představitelkou hnutí New Age. Její základní poselství: \"Pokud jsme ochotni vykonat potřebnou mentální práci, může být uzdraveno takřka vše,\" bylo pro mnohé povzbuzením k hledání zdravějšího a šťastnějšího života. 30.8.2017 ráno zemřela tato velká žena.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet