Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zapomeňte, že jste měli dceru : "žila jsem s maniaky, zločinci a vrahy" : pravdivý příběh pašeračky drog, která přežila peklo thajské věznice

Sandra Gregory, Michael Tierney

Jota | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 264
Jazyky: česky
ISBN: 9788072172468
Vystaveno: po 21. listopadu 2022 15:44
Číslo položky: 442493

„Žila jsem s maniaky, zločinci a vrahy.“Pravdivý příběh pašeračky drog, která přežila peklo thajské věznice. Britská učitelka Sandra Gregoryová si dva roky užívala života v Bangkoku. Po vojenském převratu se ale její život začal hroutit - přišla o práci, vážně onemocněla a brzy se ocitla bez peněz. Zoufale toužila vrátit se domů, ale nechtěla rodiče žádat o peníze, takže souhlasila s nabídkou propašovat přes bangkocké letiště heroin. Byla však zatčena a odsouzena k pětadvaceti letům vězení. Nejdříve strávila čtyři a půl roku ve známém vězení LardYao, přezdívaném „bangkocký Hilton“, příbytku masových vrahů, maniaků, a dokonce i jednoho kanibala. V roce 1997 byla přemístěna do Británie, kde si odseděla další tři roky v několika věznicích, včetně jednoho s nejvyšší ostrahou. Scény popisující brutalitu, násilí a ponížení, kterých byla svědkem jak v Thajsku, tak i v Británii, jsou silné a nezapomenutelné - být tady, to je pomalé mučení, udržují mne tu naživu, abych mohla trpět. Úžasná vůle a vnitřní síla i podpora rodičů jí nakonec pomohou udržet si zdravý rozum a přežít.Sandra byla propuštěna v roce 2000 poté, co jí thajský král udělil milost. Sugestivním vyprávěním o své zkušenosti přináší obraz mrazivé reality a zároveň varuje, že se něco podobného může stát každému. Snad tato kniha uchrání mnoho dalších před podobným osudem.

Komentáře ke knize
Sandra Gregory

Britská učitelka Sandra Gregoryová si dva roky užívala života v Bangkoku. Po vojenském převratu se ale její život začal hroutit - přišla o práci, vážně onemocněla a brzy se ocitla bez peněz. Zoufale toužila vrátit se domů, ale nechtěla rodiče žádat o peníze, takže souhlasila s nabídkou propašovat přes bangkocké letiště heroin. Byla však zatčena a odsouzena k pětadvaceti letům vězení.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet