Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Základy ekonomiky podniku

Dana Martinovičová

2006


89 Kč 49 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 178
Jazyky: česky
Edice: Ekonomie studium 6x
Vydání: Ekonomie studium (Alfa Publ., Alfa Nakladatelství)
ISBN: 9788086851508
Vystaveno: út 27. září 2022 12:51
Číslo položky: 408540

Předkládaná publikace „Základy ekonomiky podniku“ se zabývá základy podnikové ekonomiky, jejímž předmětem je podnik. Podniková ekonomika je teoretickou i praktickou disciplínou. Podnikatelům, ekonomům i manažerům dává poučení, jak mají vést svůj podnik, aby pracoval s co nejvyšší výkonností a hospodárností tak, aby obstál v náročném tržním prostředí.

Podniková ekonomika vychází z obecné ekonomické teorie, poznatky však čerpá z celé řady dalších vědních disciplín, jako je například makroekonomie, mikroekonomie, management, účetnictví, statistika, matematika, finance. Úspěšné zvládnutí problematiky podnikové ekonomiky tedy předpokládá základní vědomosti z těchto vědních disciplin.

Cílem předkládaného textu je poskytnout informace, vědomosti a dovednosti z oblasti podnikové ekonomiky jako předpoklad pro výkon řídících a ekonomických funkcí v podnicích a dále uvést do souladu poznatky z ostatních dílčích předmětů týkajících se problémů podnikové ekonomiky a zdůraznit souvislosti a návazn

Komentáře ke knize
Dana Martinovičová

Narozena 23. 10. 1967 v Brně. Vysokoškolská pedagožka v oborech podniková ekonomika, makroekonomie, pojišťovnictví, krizový management.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet