Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zakázaná láska

Jo Beverley

Domino | 2001


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 310
Jazyky: česky
Překladatel: Petra Pivovarová
Edice: 4. svazek ed. Rebelové 5x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7303-019-5 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Radek Urbiš
Vystaveno: út 7. září 2021 14:56
Číslo položky: 219594

Krásnou mladou vdovu Serenu nutí její zištní bratři k dalšímu sňatku bez lásky, ale ona se jim tentokrát rozhodne vzepřít. Kvůli svému bývalému manželovi si myslí o svazku muže a ženy jen to nejhorší a předsevzala si, že před oltář ji už nikdo nedostane.

Na útěku se seznámí s přitažlivým lordem Francisem, který ji vezme do svého kočáru. Blížící se bouře je přinutí strávit společnou noc na statku a jejich osudy se nerozlučně spojí. Nic ovšem není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.

Francis se má v brzské době oženit s poměrně nudnou dívkou z vysoce postavené šlechtické rodiny, ale setkání s okouzlující a smyslnou Serenou zasáhlo do jeho života jako blesk z čistého nebe. Dokáže čelit konvencím a poslechnout hlas svého srdce? A podaří se Sereně vypořádat s přízrakem vlastní minulosti, která stojí v cestě manželskému štěstí?

Komentáře ke knize
Jo Beverley

Jo Beverley se narodila 22. září 1947 v Lancashire, v Anglii jako Mary Josephine Dunn. Již v 16 letech napsala svou první romanci odehrávající se ve středověku. Během studií na univerzitě v Keele v Stafforsdshiru měla přístup do archivních univerzitních zdrojů, a tak jí noviny z doby regentské Anglie posloužily jako zdroj užitečných informací pro její vlastní psaní. V roce 1971 se provdala za Kena Beverleyho, kterého potkala na univerzitě v Keelu a v roce 1976 se společně přestěhovali do Kanady, když její manžel zde absolvoval své postgraduální studium. V Kanadě již zůstali a společně vychovali dva, dnes již dospělé, syny. Ačkoli se Jo psaní věnovala od raného mládí, její první romance byla vydána až v roce 1988.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu