Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ysobel : srdce z diamantu

Marie Cordonnier

MOBA | 2001


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 222
Jazyky: česky
Překladatel: Alena Smolíková
Edice: 5. svazek ed. Drahokamy z Armor 1x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-243-0591-7 (váz.)
Vydáno v: Brno
Vystaveno: pá 16. dubna 2021 9:33
Číslo položky: 170960

Ysobel de Locronan pobývala v klášteře svaté Anny ode dne, kdy se její bratr oženil, ale když vojáci samozvaného vévody ze St. Cado klášter vyplenili, utekla zpátky na rodný hrad v domění, že tam najde bezpečné útočiště.
Místo toho bohužel zjistí, že tam již není vítána, by co víc, že se bratr spojil s “vévodou”, který usiluje o svržení právoplatného vládce Bretaně.
Ysobel tedy hrozí, že padne do rukou úhlavnímu nepříteli, který již dostatečně prokázal, že se neštítí žádného prostředku k dosažení svých cílů.
Pomocnou ruku jí podá tajemný cizinec. Zachrání jí život, avšak ohrozí její srdce.

Komentáře ke knize
Marie Cordonnier

Gaby Schusterová je německá spisovatelka. Píše nejen pod svým jménem, ale i pod pseudonymy Marie Cristenová, Gabriele Marie Cristenová, Marie Cordonnierová, Valerie Lordová. Gaby Schusterová absolvovala v letech 1965 až 1967 dobrovolnou výuku u regionálního deníku Allgäuer Zeitung. V sedmdesátých letech odešla z rodinných důvodů do Mnichova, kde pracovala ve vydavatelství Kauka. Od roku 1973 byla šéfredaktorkou mládežnického časopisu Melanie-Popcorn. Později se ujala vedení nově vzniklého časopisu Mädchen. Od roku 1984 je Gaby Schusterová spisovatelkou na volné noze. Žije v Horním Bavorsku v Egmatingu. Gaby Schusterová je autorkou mnoha knih pro děti a mládež, především pro dívky. Kromě toho píše pod různými pseudonymy knihy pro dospělé, především historické a milostné romány. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Gaby Schuster na německé Wikipedii.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat