Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Vysoká škola bontonu : 500 tipů do pohody (i nepohody)

Marie Formáčková, Michaela Zindelová

XYZ | 2006


89 Kč 35 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 272
Jazyky: česky
ISBN: 80-86864-61-8 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 21. ledna 2021 15:39
Číslo položky: 145357

Hlubší znalosti společenského chování se nikde nevyučují, a právě proto vám v každodenních situacích, se kterými se potkáváte, může pomoci našich rovných 500 tipů a rad. V různých časových pásmech zeměkoule se můžete setkat s tím, že co my považujeme za velmi slušné v naší společenské kultuře, může být jinde velmi neslušné (přesnost zachování termínu, barva oblečení, ale také pouhé gesto). Čas pokročil a geniální Společenský katechismus Jiřího Gutha-Jarkovského přece jen nepokrývá všechny okolnosti, do kterých se můžete snadno a rychle dostat. Tato kniha ano.

Komentáře ke knize
Marie Formáčková

Marie Formáčková je novinářka na volné noze, publicistka, spisovatelka a středoškolská pedagožka. Působila i jako dramaturgyně a moderátorka v televizi. Je absolventkou Petrohradské a Karlovy univerzity, pracovala dvacet let v časopise Vlasta, kde byla od roku 1989 šéfredaktorkou. Později byla šéfredaktorkou časopisů Květy a TV Revue. Od roku 2000 se věnuje publicistice a psaní knih na volné noze. Působí také jako středoškolská učitelka a je držitelkou ocenění za pedagogickou činnost v rámci ankety Zlatý Ámos . Marie Formáčková je autorkou či spoluautorkou desítek knih, zejména životních příběhů mediálně známých osobností. K nejoblíbenějším patří knihy, které napsala spolu s Helenou Růžičkovou a se Zitou Kabátovou. Napsala také řadu kuchařek a knihy o zdravé životosprávě společně s Doc. MUDr. Leošem Středou nebo Vítkem Chaloupkou. Je autorkou série praktických učebnic pro postižené žáky .

Michaela Zindelová

Získala doktorát na FF UK, působila v časopisech v oblasti kultury a výtvarného umění, pracovala jako tisková mluvčí Jiřiny Jiráskové v Divadle na Vinohradech, vedla tiskový odbor rektora Univerzity Karlovy. Ve dvacítce knih, na kterých se jako autorka podílela, se orientuje na profily osobností české kultury . Věnuje se české módě 20. století.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat