Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Vše o sexu : sexuologie a sexuální praxe pro každého

Jaroslav Zvěřina, Václav Budínský

Ikar | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 335
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-249-0460-8 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 9. prosince 2021 8:07
Číslo položky: 253997

- Základní data o lidském sexuálním chování, jak je přináší současná sexuologie " tělesně pohlavní vývoj " chování heterosexuálních párů " homosexualita " sexuální výchova - Sexuální praxe pro zdravý a kvalitní partnerský život " chvála sexu " erotické hry " recepty na partnerské štěstí " problémy partnerského sexu doc. MUDr. Jaroslav Zvěřina, CSc. (1942) Přednosta Sexuologického ústavu, předseda Sexuologické společnosti ČSL, člen International Academy of Sex Research. Přednáší na konferencích a kongresech doma i v zahraničí, publikuje v odborných časopisech, podílí se na vydání několika monografií, učebních textů a je autorem populárně naučných knih o sexualitě. PhDr. Václav Budinský (1948) Spisovatel a publicista, je autorem desítek knih se zvláštním zaměřením na humor, erotiku a gastronomii. Z jeho dosavadní tvorby vydané v Euromedia Group vzbudily největší ohlas Gymnázium, Volové na plotě, Nová kámasútra, Radost v kuchyni a Milostné předehry - 365 způsobů milování.

Komentáře ke knize
Václav Budínský

PhDr., spisovatel a publicista, básník a filozof, bavič a humorolog, univerzálně zaměřený odborník i umělec, vydává populární knihy z různých oborů - gastronomie, sexuologie. Je autorem řady zábavných i naučných publikací, které začal vydávat po listopadu 1989. Již od doby svého studia a pedagogického působení na filozofické fakultě UK se zabývá problematikou způsobu života se se zvláštním zaměřením na čtyři základní oblasti: humor, erotiku, gastronomii a společensky akceptované drogy. Těmto tématům je převážně věnována i jeho současná literární tvorba, v některých publikačních projektech se dokonce podařilo obě oblasti spojit , jindy převládá vědeckopopulární zaměření . Vydal několik speciálních kuchařek , řadu knih věnovaných zkvalitňování pohlavního života , publikaci 10 osvědčených způsobů jak přestat kouřit a mnoho textů věnovaných humoru, zábavě a moudrosti ..

Jaroslav Zvěřina

Narozen v Třebíči 18. prosince 1942. Tamtéž absolvoval základní školu a maturoval na tamním gymnáziu . 1959 - 1965 studoval na Lékařské fakultě Karlovy university v Hradci Králové, promován v Praze. * 1965 – 1969 zaměstnán v Psychiatrické léčebně Havlíčkův Brod, sekundář, psychiatr. * 1969 - 1977 pracuje v Táboře jako ambulantní psychiatr. * Od roku 1977 zaměstnán v Sexuologickém ústavu 1. lékařské fakulty UK a VFN Praha 2. * Od roku 1989 přednostou tohoto Sexuologického ústavu. Ženatý, manželka Jana je sociální pracovnice v.v., dcery Jana , Renata a Simona .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu