Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Vražda na zámku Mikulov

Rudolf Ströbinger

MOBA | 2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 222
Jazyky: česky
Edice: Původní česká detektivka 59x, 2. svazek ed. Kapitán Drobný, poručík Pašák a novinář Jost 0x
Vydání: 1
ISBN: 80-243-1042-2
Vydáno v: Brno
Poznámka: obálka Marcel Bursák
Vystaveno: po 11. července 2022 11:45
Číslo položky: 361385

Jen několik hodin po setkání bývalých maturantů gymnázia v Mikulově je v zámeckém parku nalezen zavražděný jeden z jeho účastníků. Sotva se rozběhne vyšetřování, je objeven v lužním lese u Břeclavi další mrtvý. Všechno sice nasvědčuje tornu, že obě vraždy spolu souvisejí, ale vyšetřovatelé nemají jedinou stopu, která by vedla k vrahovi. Když se však do řešení případu zapojí i zahraniční kriminalisté, ukáže se, že vraždy na jižní Moravě úzce souvisejí s aktivitami mezinárodní teroristické scény.
Po Vraždě v lázních Třeboni je Vražda na zámku Mikulov dalším Případem, který řeší kapitán Drobný, poručík Pašák a novinář Jost...

Komentáře ke knize
Rudolf Ströbinger

Rudolf Ströbinger byl novinář, publicista a spisovatel. Po absolvování Filozofické fakulty Univerzity Karlovy pracoval jako redaktor a zástupce šéfredaktora v Lidové demokracii, po srpnu 1968 emigroval do Německa, kde působil v československém vysílání Deutsche Welle a Rádia Svobodná Evropa a od začátku 80. let až do své smrti byl předsedou exilového PEN klubu německé jazykové oblasti. Po listopadu 1989 zůstal v Německu, psal do řady českých deníků a spolupracoval s Českým rozhlasem 6 a rádiem Impuls. Byl autorem i dvou desítek knih literatury faktu; zajímal se především o nejnovější dějiny, zejména o zpravodajské zákulisí první a druhé světové války a historii protinacistického a protikomunistického odboje . Zemřel v severoněmeckém městě Hage, kde dlouhá léta žil.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více