Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Volný pád - detektivní příběh z dostihového prostředí

John Francome, Mike Bailey

Olympia | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 259
Jazyky: česky
Překladatel: Marianna Baldwin
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7376-019-9
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jan Weber
Vystaveno: po 22. února 2021 11:28
Číslo položky: 155337

Zkrachovalý trenér, nyní hlavní stájník, Andy Burns se pokouší zachránit pomocí nemalé peněžní sumy manželství s krásnou, ale nepříliš věrnou Harriet. Riskuje však, že odhalení původu peněz by zničilo nejen jeho, ale i kariéru jeho nejlepšího kamaráda žokeje Pata Vincenta, přítele Harrietiny mladší sestry, nadějné jezdkyně Zoe. Všichni zúčastnění musejí přehodnotit své postoje a priority, když v jejich blízkosti zasáhne smrt a není jasné, zda se jednalo o nešťastnou náhodu, sebevraždu nebo vraždu.

Komentáře ke knize
John Francome

John Francome se narodil ve Swindonu, Anglie. Bývalý žokej šampion, byl zvolen nejlepším komentátorem dostihů pro britský kanál Cannel 4. Rozhodl se následovat Dicka Francise a píše detektivky z dostihového prostředí, často ve spolupráci s jinými autory. V současnosti žije v Berkshiru.

Mike Bailey

Michael James Bailey je anglický herec a zpěvák z Bristolu, nejlépe znám pro svou roli Sida Jenkinse v prvních dvou sériích britského televizního teen dramatu Skins. Bailey v roce 2005 dokončil Wilnecotskou střední školu a získal kvalifikaci v učebním oboru tesaře. Pro první sérii Skins nazpíval hudebně upravenou verzi "Wild World" od Cata Stevense. Bailey byl hlavní postavou první a druhé série, ve třetí se ale už neobjevil. Byl nejlepší přítel Tonyho Stonema. Objevil se také v dramatu od Channel 4, 1066: Historie psaná krví v roli Tofiho, který měl premiéru v květnu 2009. V březnu 2012 natáčel v Birminghamu komedii We Are The Freaks režiséra Justina Edgara. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Mike Bailey na anglické Wikipedii.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet