Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Vlastnosti a zpracování třískových a vláknitých desek

Jan Čížek, Radoslav John, Vladimír Novák

Státní nakladatelství technické literatury | 1985


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 351
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd
ISBN: 04-840-85
Vydáno v: Praha
Náklad: 2 200 ks
Vystaveno: po 21. září 2020 15:40
Číslo položky: 116265

Kniha podává přehled vlastností dřevotřískových a vláknitých desek vyráběných v ČSSR a na základě domácích a zahraničních zkušeností informuje o nejvhodnějších způsobech jejich použití. Zabývá se dopravou desek, jejich skladováním, formátováním, obráběním a opracováním, povrchovými úpravami, dokončováním, úpravami boků, způsoby spojování atd.


Publikace je určena nejširšímu okruhu pracovníků závodů a podniků dřevařského průmyslu a stavebnictví a technikům a mistrům v menších zpracovatelských provozech, kteří se zabývají opravami a údržbou velkoplošných materiálů. Bude též vhodnou pomůckou studujícím odborných dřevařských škol a kutilům.
Spolupracovali: Radoslav John a Ing. Vladimír Novák, CSc.

352 stran, 276 obrázků, 46 tabulek.
Vydání první.

Komentáře ke knize
Jan Čížek

Jan Čížek je český podnikatel, majitel firmy Strategic Consulting, která po celé České republice v rámci sítě Český domov vydává asi pět desítek časopisů radničního typu. Je členem hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury. V komunálních volbách v roce 2018 neúspěšně kandidoval v Praze jako trojka za jeho hnutí. V roce 1995 až 1998 působil jako zpravodaj ČTK. Jan Čížek je vydavatel a majitelem společnosti Strategic Consulting. V rámci ní vydává od roku 2014 po celé republice řadu regionálních tiskovin. Například týdeník Naše Praha, která je distribuována zdarma do schránek v nákladu 560 000 kusů. V Praze vydává i 13 mutací pro městské části. Rovněž je vydavatelem regionálních novin v Brně , V Ostravě, Opavě, na Šumpersku, v Hradci Králové , v městech spadajících do mikroregionu Orlicko , Ústí nad Labem , Teplicích, Děčíně, Plzni a dalších městech. V roce 1998 pokrýval jako zpravodaj ČTK kampaň Milošovi Zemanovi v tzv. autobuse Zemák. Jan Čížek v žertu tvrdí, že Zemanovi během kampaně zachránil život. Před senátními volbami v roce 2016 zajišťoval tisk a distribuci na Praze 10 novin Na vlastní oči, které nepravdivě informovaly o senátorce Renatě Chmelové a dalších politicích na Praze 10. Podle tvrzení Aktuálně.cz se sám chlubí kontakty na pražské kmotry. Je členem hnutí SPD Tomia Okamury. V roce 2018 se rozhodl za SPD Tomia Okamury kandidovat na třetím místě do zastupitelstva hlavní města Prahy a jako lídr kandidátky na Praze 10. V roce 2017 přitom pro SPD zajišťoval tisk a distribuci, pod již zmíněným názvem Na vlastní oči, předvolebních novin. Podle transparentního účtu mu při tom SPD Tomia Okamury zaplatila více jak milion korun, za tisk novin. V komunálních volbách 2018 však neuspěl jak ve volbách na magistrát, tak ve volbách do městské části Prahy 10. Ve volbách do magistrátu hl. m. Prahy totiž hnutí SPD Tomia ...

Vladimír Novák

Narozen 24. 4. 1923 v Praze, zemřel 14. 6. 2008 v Praze. Ing., CSc., lesní inženýr, zabýval se především ochranou lesa, autor prací z oboru.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více