Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Veselé vánoce- vánoční zvyky + cd+ vánoční vystřihovánka : vánoční zvyky a koledy

Petr Šulc, Jaroslav Krček

Pierot | 2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 94
Jazyky: česky
Ilustrátor: Kateřina Žalská
Vystaveno: st 30. června 2021 15:24
Číslo položky: 201011

Vánoce jsou zase tady. Je škoda tuto dobu jenom prolétnout a nepřipomenout si zvyky, z nichž mnohé jsme již pozapomněli. Zpívejte a hrajte koledy s Musicou Bohemicou. Víte, že za naši potřebu před Vánoci vycídit celou domácnost může vlastně svatá Lucie? Přehled všech známých, neznámých i zapomenutých zvyků a pranostik naleznete v této knize. Titul je určený pro dospělé nebo pro starší děti. Popisuje zvyky a tradice v Čechách a taky v různých cizích krajinách. Koledy od p. Krčka (Musica Bohemica) jsou psané tak, aby je zvládli zahrát začátečníci, či neprofesionální hudebníci.

Komentáře ke knize
Jaroslav Krček

Jaroslav Krček je český hudební skladatel, dirigent a hudebník, známý svým významným přínosem klasické a lidové hudbě. Narodil se 22. května 1939 v Domažlicích a jeho plodná kariéra trvá již několik desetiletí. Krček je uznáván zejména pro své dílo v oblasti oživování a aranžování tradiční české lidové hudby, kterou často začleňuje do svých skladeb. Studoval na Pražské konzervatoři a Akademii múzických umění v Praze.

Petr Šulc

Narozen 2. 1. 1961. Ing., Ph.D., novinář, redaktor, publicista a nakladatel, též autor a vydavatel knih pro děti. Ing., Ph.D.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu