Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Veřejná tajemství

Nora Roberts

Alpress | 2000


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 440
Jazyky: česky
Edice: Klokan 1281x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7218-307-9 (váz.)
Vydáno v: Frýdek-Místek
Vystaveno: čt 29. dubna 2021 12:04
Číslo položky: 175533

Někdy se stává, že ta nejskrývanější tajemství jsou veřejně známá...
Emma. Vyděšené a osamělé dítě, nelegitimní výsledek tajného vztahu slavného zpěváka populární hudby. Jednoho dne Emmu její populární otec zachrání a uvede ji do hvězdného světa bohatých a privilegovaných.
Emma. Šťastná, spokojená a obětavá sestra nově narozeného nevlastního sourozence. Až do strašné noci, kdy se cizí muži pokusí malého bratříčka unést. Ta noc šokuje celý svět a změní Emmin život.
Emma. Ochraňované dítě slavného zpěváka, pronásledovaného tiskem. Do dne, než Emma objeví vlastní umělecké nadání a než vzplane tajný oheň, který ji vžene do náruče muže.
Emma. Rozhodná a soběstačná mladá žena s vlastní kariérou, otcova opora. Až do chvíle, kdy si uvědomí, že nejtemnější tajemství ze všech může být pohřbeno v její mysli - tajemství, pro které ji může někdo i zabít...

Komentáře ke knize
Nora Roberts

Nora Robertsová, rodným jménem Eleanor Marie Robertson, pseudonymy J. D. Robb, Jill March, ve Velké Británii také Sara Hardesty je americká spisovatelka ženských, romantických a detektivních románů a novel. Jde o mnohonásobnou držitelku ceny Rita, která je udělována anglicky píšícím spisovatelům v romantickém žánru, je držitelkou i dalších oborových ocenění. Pochází ze Silver Spring v Marylandu jako jediná dcera z celkem pěti dětí z americké katolické rodiny. Po prvním sňatku se přestěhovala do Keedysville v Marylandu, kde krátce pracovala jako sekretářka, po narození dvou dětí se ale stala ženou v domácnosti. V únoru 1979 se rozhodla pro profesní dráhu spisovatelky, nicméně její začátky byly těžké, několik jejích prvních rukopisů bylo odmítnuto. Její vůbec první kniha Irský plnokrevník byla vydána v nakladatelství Silhouette v roce 1981. V roce 1983 se rozvedla, v roce 1985 se podruhé provdala a společně s novým manželem si posléze otevřela i své vlastní knihkupectví. Několik jejích knih bylo také zfilmováno, v roce 2007 i v roce 2009 byly zfilmovány hned čtyři její knihy . Nora Robertsová se okrajově věnovala i žánru fantasy. Je autorku trilogie Kruh :

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet