Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Vekslák 2, aneb, Malý český bordel : 2. [díl] - Nové osudy hrdinů

Pavel Frýbort

Šulc a spol | 1993

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: KOMPLET Vekslák + Vekslák 2, aneb, Malý český bordel + Vekslák 3 : a po nás potopa - Pavel Frýbort (1993, Šulc a spol)
Vazba: Pevná
Počet stran: 475
Jazyky: česky
Edice: 2. svazek ed. Vekslák 7x
Vydání: 1
ISBN: 80-85636-03-4
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Milan Pašek
Vystaveno: čt 5. listopadu 2020 9:49
Číslo položky: 125758

Aneb malý český bordel. Román navazuje na jednu z nejčtenějších knih z minulých let, jejíž hlavní hrdina Michal Najman je po téměř čtyřech letech propuštěn na amnestii z vězení a přichází do nových poměrů, které vznikly po listopadu 89. Chce opět nahoru mezi ty, kteří ho kdysi dostali do kriminálu a chce se jim také pomstít. Bojuje v podstatě stejnými zbraněmi jako oni, ale chladně vykalkulovaná hra přerůstá v nebezpečně krvavé drama, kdy jde o všechno. Dokáže se sice přiživit na horečnatém a ne právě čistém bohatnutí zdánlivě počestných lidí, ale vlastně neví co při tom získal a co ztratil.

Komentáře ke knize
Pavel Frýbort

Pavel Frýbort, vlastním jménem Pavel Hříšný byl český publicista, prozaik, překladatel z polštiny a dramatik. Po maturitě na SVVŠ v Turnově studoval v letech 1966–1968 psychologii v Krakově , poté na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, zde však studium nedokončil. Roku 1970 začíná pracovat pro deník Mladá fronta, souběžně s tímto zaměstnáním absolvoval scenáristiku na FAMU. Ve druhé polovině 70. let spolupracoval s Československým rozhlasem, v letech 1978–1982 působil na lektorském oddělení Filmových studií Barrandov, v letech 1984–1989 redaktor časopisu Kmen, od roku 1990 spoluvydavatel detektivní revue Knokaut. V roce 1995 se stal dramaturgem situačního seriálu Nováci, vysílaného televizí Nova. V posledních letech pracoval jako redaktor týdeníku Květy. Pavel Frýbort byl ženatý a má dvě dcery. Témata a hlavní postavy jsou ve většině děl podobná. Hlavními hrdiny jsou obyčejní lidé, mající sny a ideály, ale při cestě za nimi se stávají oběťmi manipulací vyšších mocí a často pak musejí bojovat i o holý život. Díla obsahují rychlé zvraty, kriminální i erotické zápletky a překvapivé pointy.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více