Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Věčně zelené naděje

Josef Jonas, Josef Antonín Zentrich

Severočeské nakladatelství | 1990


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 407
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 80-7047-035-6
Vydáno v: Ústí nad Labem
Náklad: 120 000 ks
Poznámka: obálka Roman Karpaš
Vystaveno: po 28. června 2021 11:14
Číslo položky: 200076

Publikace seznamuje s vývojem lidového přírodního léčitelství, s jeho způsoby, prostředky a recepty.
Dotisk v r. 1990 (brož.)
Dvojice autorů Josef A. Zentrich a Josef Jonáš představuje harmonické spojení praktika a sběratele tradičních léčebných postupů s erudovaným lékařem, který se věnuje aplikaci přírodní medicíny ve svém oboru.
Josef A. Zentrich publikoval řadu článků v časopisech Naše liečivé rastliny, Zahrádkár, Naše rodina. Je autorem účelových publikací Byliny v prevenci a Byliny - lidé - hledání. V současné době vede Tělovýchovný poradenský servis (se zaměřením na využití léčivých bylin v prevenci a pro dobrou kondici) v Otrokovicích.
Josef Jonáš, vedoucí lékař psychiatrického oddělení OÚNZ Chomutov, se čtenářům představil knihou Křížovka života. Sám sebe charakterizuje jako "progragátora individuální ekologie neboli vztahu jedince k sobě v kontextu s přírodním a společenským prostředím".
Předkládaná kniha Věčně zelené naděje je symbiózou beletrie, literatury faktu a vážného odborného díla. Provádí čtenáře od starověkého evropského léčitelství do dnešní doby. Z naší vlasti, ve které nepomíjí zvláštnosti jednotlivých historických zemí, se vydává téměř po celé Evropě. pro úplnost nechává nahlédnout i a asijský kontinent. Doménou knihy jsou léčivé byliny, ale do pozadí nejsou odsunuty ani jiné léčitelské postupy.

Komentáře ke knize
Josef Jonas

Je jedním z našich nejpopulárnějších autorů a zároveň vyhledávaným praktikem celostní medicíny. Svůj věhlas získal především díky své průkopnické knize "Křížovka života" a volnému cyklu pokračování s názvem "Tajenky života". V rámci svých publikačních aktivit je také jedním z hlavních spolupracovníků a zároveň předním expertem "Encyklopedie praktického přírodního léčení" a "Rad měsíce" v měsíčníku REGENERACE, časopisu pro zdravý životní styl, který integruje poznatky tzv. západní i alternativní medicíny.

Josef Antonín Zentrich

Josef Antonín Zentrich . Odborník ve fytoterapii, publikace o léčivých rostlinách. Řadí se k našim předním znalcům bylin a odborníkům v oboru fytoterapie. Je autorem celé řady knih o léčivých rostlinách, mezi než patří např. publikace: Byliny v prevenci Bylinářská poradna, díl 1 - 5 Třetí cesta ke zdraví Liečivé rastliny Turca a je spoluautorem knih: Věčně zelené naděje Herbář léčivých rostlin, díl 1 - 7

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více