Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 502, [32] barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vyd. 18., přeprac. a dopl., V nakl. Ikar 1 |
ISBN: | 80-7202-564-3 (váz.) |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 25. července 2022 11:47 |
Číslo položky: | 370039 |
Dnes již klasická kuchařská kniha Vaříme zdravě, chutně a hospodárně představuje vskutku národní bohatství naší gastronomie. Byla přeložena do pěti jazyků, vyšla v sedmi zemích světa v téměř milionovém nákladu a získala si bezesporu všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je naše česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Novinkou v tomto vydání jsou symboly, jež vám poskytnou informaci, pro kolik osob je jídlo určeno, jak dlouho trvá příprava a kolik času strávíte u samotného vaření. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem