Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 260, [2] |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 13. vyd |
ISBN: | 08-001-75 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 60 000 ks |
Poznámka: | obálka Josef Týfa |
Vystaveno: | st 26. května 2021 10:58 |
Číslo položky: | 187636 |
Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem